Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir eve gizlice girmek

Rüyada bir eve gizlice girmek

Rüyada bir eve gizlice girmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir eve gizlice girmek gördüyseniz:

  • İlerlemenizi engellemeye çalışan ya da yavaşlatan kişiler olabilir.

Rüyada bir eve gizlice girmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gizlice bir eve girmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine inanılır.

Rüyada eve gizlice girmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evine gizlice girmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, işlerinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin evine gizlice girmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada birinin evine gizlice girmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, emeklerinin yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada komşunun evine gizlice girmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, küs kimselerin barışacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bir yere gizlice girmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments