Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerde sıkışmak

Rüyada bir yerde sıkışmak

Rüyada bir yerde sıkışmak rahatsızlıkların son bulacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada bir yerde sıkışmak gördüyseniz:

  • Dikkatli davranmazsanız aynı işi birçok kere yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada bir yerde sıkışıp kalmak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerde sıkıştığını görmek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işaret eder.

Rüyada bir yerde sıkışmak eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına yorulur.

Rüyada bi yerde sıkışmak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine işaret eder.

Rüyada dar bir yerde sıkışmak kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar yerde sıkışmak neşenin yerine geleceğine, düşmanların barışacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine delalet eder.

Rüyada asansörde sıkıştığını görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıda sıkışmak sevilen bir dostu kaybetmeye, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments