Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş yakınına sarılmak

Rüyada ölmüş yakınına sarılmak

Rüyada ölmüş yakınına sarılmak kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, kısmetin kapanacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş yakınına sarılmak gördüyseniz:

  • Kendi pozisyonunuzu savunurken, karşı tarafın da aynı şeyi yapacağını unutmamanız gerekiyor.

Rüyada en yakın arkadaşına sarılmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada bir yakınına sarılıp ağlamak pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, masrafların altında kalacağına inanılır.

Rüyada ölü bir yakınına sarılmak hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, kendini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada yakın arkadaşına sarılmak kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada yakın arkadaşa sarılmak işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, hayırlı kararlar alacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına inanılır.

Rüyada ölmüş bir yakınıyla sarılmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir yakına sarılmak hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada yakın arkadaşla sarılmak ticaretinin de bozulmayacağına, mesleğinde atılım yapacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments