Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini konserde görmek

Rüyada kendini konserde görmek

Rüyada kendini konserde görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına tabir olunur.

Rüyada kendini konserde gördüyseniz:

  • Bir süredir herşeyden çok kendinizle ilgili olabilirsiniz.

Rüyada konsere çıkmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine işaret eder.

Rüyada ünlü birinin konserine gitmek borçlarından kurtulacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, ne yapacağını şaşıracağına işarettir.

Rüyada konser vermek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada konserde şarkı söylemek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini konserde görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine rivayet eder.

Rüyada konser görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, önemli işler yapacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle konsere gitmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına alamet eder.

Rüyada konser bileti görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, sorunlarının da son bulacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments