Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konser bileti görmek

Rüyada konser bileti görmek

Rüyada konser bileti görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada konser bileti gördüyseniz:

  • Bencil davranışlardan vazgeçememeniz ilişkinizin ilerleyeceğine, gerilemesine neden oluyor.

Rüyada konser bileti görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada konser görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle konsere gitmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına işarettir.

Rüyada konserde şarkı söylemek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada konser vermek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine delalettir.

Rüyada kendini konserde görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir ünlünün konserine gitmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada konsere çıkmak aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments