Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu torba görmek

Rüyada dolu torba görmek

Rüyada dolu torba görmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, dedikoduya, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada dolu torba gördüyseniz:

  • Biraz heyecanlı dakikalar yaşadıktan sonra sorunu komşularınız ile birlikte çözeceksiniz.

Rüyada dolu torba görmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, derdin ve sıkıntının biteceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada naylon torba görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada torbayla para görmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada torbada pirinç görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine alamet eder.

Rüyada kum torbası görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Rüyada çöp torbası görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah torba görmek yıpranacağına, strese gireceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına inanılır.

Rüyada torba şeker görmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, işlerdeki karın artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments