Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tepsi yemek görmek

Rüyada bir tepsi yemek görmek

Rüyada bir tepsi yemek görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, ekmeğinin verimli olacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bir tepsi yemek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız herkesten öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada tepsiyle yemek vermek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada tepside börek yemek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, patron koltuğuna yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tepsiden börek yemek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tepside yemek görmek önemli işlere imza atacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye delalettir.

Rüyada tepsi içinde yemek başarılarını arttıracağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada tepsiyle yemek görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, biraz dinleneceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yemek dolu tepsi görmek neşesini kaçıracağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tepsi baklava yemek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments