Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsiyle yemek vermek

Rüyada tepsiyle yemek vermek

Rüyada tepsiyle yemek vermek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepsiyle yemek vermek gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse bedensel olarak fazla gerilmiş durumda olabilirsiniz.

Rüyada tepside yemek taşımak farklı iş ortaklıklarına gireceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tepsiden baklava yemek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemek tepsisi görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada yemek dolu tepsi görmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, türlü musibetlere uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada tepside tatlı yemek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada tepside yemek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada tepsiden börek yemek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tepsiyle baklava yemek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments