Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tepsi balık görmek

Rüyada bir tepsi balık görmek

Rüyada bir tepsi balık görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, elinin kolunun bağlanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, onların başarıları ile övüneceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, el üstünde tutulacağına işaret eder.

Rüyada bir tepsi balık gördüyseniz:

  • Durum size fazla zevk vermeyip, aksine sıkılmanıza sebep olsa bile bir çok kişinin derdini dinlemek yada dert anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada tepside pişmiş balık görmek gülmeye hasret kalacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada bir tepsi balık görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, yetki sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tepsi pişmiş balık görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına yorulur.

Rüyada tepsi içinde balık görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepside balık görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına inanılır.

Rüyada tepsiyle yemek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, güvensizliğini yeneceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine işaret eder.

Rüyada tepsisi görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bir tepsi bal görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments