Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tanıdığının gelinlik giydiğini görmek

Rüyada bir tanıdığının gelinlik giydiğini görmek

Rüyada bir tanıdığının gelinlik giydiğini görmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada bir tanıdığının gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi ciddiye almak istemeyebilirler.

Rüyada tanıdığının gelinlik giydiğini görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada bir tanıdığının gelinlik giydiğini görmek iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, lüks içinde olacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin gelinlik giydiğini görmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına, kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada bir tanıdığını gelinlikle görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine yorulur.

Rüyada tanıdığı birini gelinlikle görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine işarettir.

Rüyada tanıdığını gelinlikle görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığın birini gelinlikle görmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini gelinlikli görmek büyük başarılara imza atılacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments