Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığını gelinlikle görmek

Rüyada tanıdığını gelinlikle görmek

Rüyada tanıdığını gelinlikle görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalettir.

Rüyada tanıdığını gelinlikle gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da konunun yeniden yapılandırılması, başkalarının gelip halletmesini beklemekten daha etkili olabilir.

Rüyada tanıdık birini gelinlikli görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir tanıdığını gelinlikle görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığın birini gelinlikle görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığının gelinlik giydiğini görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına inanılır.

Rüyada tanıdığı birini gelinlikle görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, hasta ise iyileşeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık birinin gelinlik giydiğini görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığını gelinlikle görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, doğru karar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir tanıdığının gelinlik giydiğini görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments