Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdıkla sarılmak

Rüyada tanıdıkla sarılmak

Rüyada tanıdıkla sarılmak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, aralarından su sızmayacağına delalettir.

Rüyada tanıdıkla sarılmak gördüyseniz:

  • Yani herşey bir bakıma zamanlamayı iyi yapmanıza bağlı olacak.

Rüyada bir tanıdığına sarılmak hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, ticaretinin de hızlanacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına işaret eder.

Rüyada eski bir tanıdığa sarılmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık kadına sarılmak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, önemli atılımlar yapacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığı bir erkeğe sarılmak hayırlı kişilerle tanışılacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığı biriyle sarılmak kendisine olan güveninin artacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına yorulur.

Rüyada tanıdık bir kadına sarılmak yeni bir yola gireceğine, hastalıklardan kurtulacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkeğe sarılmak yaşamının tazeleneceğine, keyifli hale geleceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle sarılmak elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments