Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü ölü görmek

Rüyada bir sürü ölü görmek

Rüyada bir sürü ölü görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada bir sürü ölü gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişkinin beslenmesi gerekiyor.

Rüyada bir sürü ölü yılan görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü ölü balık görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü ölü köpek görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada ölü koyun sürüsü görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine delalettir.

Rüyada bir sürü ölü kedi görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerine kavuşacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü ölü görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada ölü balık sürüsü görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına delalettir.

Rüyada bir sürü ölü bebek görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, bir anda yükseleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments