Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın arkasından sürüklenmek

Rüyada atın arkasından sürüklenmek

Rüyada atın arkasından sürüklenmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine tabir olunur.

Rüyada atın arkasından sürüklenmek gördüyseniz:

  • Riskli işlerde başarılı olabilirsiniz.

Rüyada atın arkasından sürüklenmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü atlar görmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada sürü at görmek mutluluğundan olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü beyaz at görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz at sürüsü görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada siyah at sürüsü görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada bir sürü kahverengi at görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürü halinde at görmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments