Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü altın görmek

Rüyada bir sürü altın görmek

Rüyada bir sürü altın görmek haram mal yiyip içeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, ferahlık veren sözler duymaya, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü altın gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz zaman alıcı olabilir veya uzlaşmacı olmayan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada bir sürü altın görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, kişinin başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü altın bulmak huzursuz geçen günlerin biteceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü çeyrek altın görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, tartışmaların sona ereceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü altın yüzük görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, birikmiş parasının olacağına alamet eder.

Rüyada bir sürü altın bilezik görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü sinek görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü kurbağa görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, işlerinde bereket olacağına inanılır.

Rüyada yunus balığı sürüsü görmek üzüntülerin son bulacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments