Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü altın bulmak

Rüyada bir sürü altın bulmak

Rüyada bir sürü altın bulmak sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada bir sürü altın bulmak gördüyseniz:

  • Ne kadar çok çaba gösterirseniz o kadar geri dönüş alacaksınız.

Rüyada bir sürü altın bulmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir sürü bozuk para bulmak bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü yüzük bulmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, maddi durumunun düzeleceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bir sürü para bulmak hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yeni kişilerle tanışacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü altın bilezik görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü çeyrek altın görmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü altın görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına yorulur.

Rüyada bir sürü altın yüzük görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, bilgilerle donanacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments