Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyler anlatmak

Rüyada bir şeyler anlatmak

Rüyada bir şeyler anlatmak uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, işlerin günden güne daha da artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir şeyler anlatmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi kendi özel dertlerinize gereğinden fazla odaklamanız tehlikeli olabilir.

Rüyada bir şey anlatmak rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine inanılır.

Rüyada birine bir şeyler anlatmak uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şeyler anlatmak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına işaret eder.

Rüyada başkasına rüya anlatmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada birine rüyanı anlatmak sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada rüya gördüğünü anlatmak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rüyanı başkasına anlatmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına tabir olunur.

Rüyada anneye rüya anlatmak yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments