Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına rüya anlatmak

Rüyada başkasına rüya anlatmak

Rüyada başkasına rüya anlatmak yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasına rüya anlatmak gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya ciddi masraflar olabilir.

Rüyada bir şeyler anlatmak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, girişimlerde bulunacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölümü anlatmak büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, başarıya giden yollarını açacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine delalettir.

Rüyada birine birşey anlatmak yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada rüyayı birine anlatmak hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet eder.

Rüyada birine rüyanı anlatmak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada dertlerini anlatmak hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada hikaye anlatmak iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, rahat bir hayata başlayacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına alamet etmektedir.

Rüyada rüya gördüğünü anlatmak geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments