Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınav sonuçlarına bakmak

Rüyada sınav sonuçlarına bakmak

Rüyada sınav sonuçlarına bakmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, getirisi çok olan işler yapacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada sınav sonuçlarına bakmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamalısınız.

Rüyada sınav sonuçlarına bakmak üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına işarettir.

Rüyada başkasının sınav sonucunu görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, üzüntülü haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada iyi sınav sonucu görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınav sonucu almak düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, işe zorla gidip geleceğine tabir olunur.

Rüyada sınav sonuç kağıdı görmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, evlerindeki huzurun artacağına, isabetli adımlar atacağına delalettir.

Rüyada sınav sonuç belgesi görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, adını aklamayı başaracağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada sınav sonucu görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınav sonucuna açıklandığını görmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, refaha erişileceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments