Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyin çoğaldığını görmek

Rüyada bir şeyin çoğaldığını görmek

Rüyada bir şeyin çoğaldığını görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, umutsuz olacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına inanılır.

Rüyada bir şeyin çoğaldığını gördüyseniz:

  • Duygularınızın kontrolü ele geçirmesinin yapmanız gerekenleri yapmanızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada bir şeyin çoğaldığını görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağaların çoğaldığını görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, hayallerin yarıda kalacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada balığın çoğaldığını görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmağının çoğaldığını görmek feraha ermeye, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanların çoğaldığını görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine yorulur.

Rüyada dişlerinin çoğaldığını görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmaklarının çoğaldığını görmek sıkıntılı günler geçireceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada balıkların çoğaldığını görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments