Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanların çoğaldığını görmek

Rüyada yılanların çoğaldığını görmek

Rüyada yılanların çoğaldığını görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, ticarette şansının düşeceğine inanılır.

Rüyada yılanların çoğaldığını gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizde veya belli iş ya da konularda eli kuvvetli olan taraf siz olsanız dahi, bazı kişileri zorlamamanızda fayda var.

Rüyada yılanların çoğaldığını görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, daha pozitif biri olacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine işaret eder.

Rüyada farelerin çoğaldığını görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kaşlarının çoğaldığını görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına işaret eder.

Rüyada hamurun çoğaldığını görmek iç sıkıntınızın azalacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada ayak parmağının çoğaldığını görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağanın çoğaldığını görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine tabir olunur.

Rüyada balığın çoğaldığını görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine inanılır.

Rüyada yemeğin çoğaldığını görmek rahat nefes alınacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments