Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaybettiği şeyi aramak

Rüyada kaybettiği şeyi aramak

Rüyada kaybettiği şeyi aramak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, aile hayatına adım atılacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına inanılır.

Rüyada kaybettiği şeyi aramak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta yarar var.

Rüyada kaybolan bir şey aramak hafifleyeceğine, başarılı olacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına delalettir.

Rüyada kaybettiği bir şeyi aramak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaybettiği şeyi aramak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına yorulur.

Rüyada kaybettiğin bir şeyi aramak maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, birlikte kâh ağlayacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulur.

Rüyada kaybolan bir şeyi aramak istediklerini elde edeceğine, makamından olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine inanılır.

Rüyada kaybolmuş birini aramak önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada kaybolan terliği aramak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada kaybolan oğlunu aramak şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments