Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayıp bir şeyi aramak

Rüyada kayıp bir şeyi aramak

Rüyada kayıp bir şeyi aramak hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna alamet eder.

Rüyada kayıp bir şeyi aramak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya sevgi dolu bir atmosfer çevrenizi sarabilir.

Rüyada kayıp bir şey aramak ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına işaret eder.

Rüyada kayıp bir şeyi aramak sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayıp kişi aramak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işaret eder.

Rüyada kayıp ayakkabı aramak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına tabir olunur.

Rüyada kayıp birini aramak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, makam ve söz sahibi olacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kayıp mezar aramak tatsızlıklar çıkacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada kayıp eşya aramak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, herkesin şaşırtılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayıp aramak alım gücünde yükselme olacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments