Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mandalina görmek

Rüyada mandalina görmek

Rüyada mandalina görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, borçların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada mandalina gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri parlak zekanızla etkileyemezseniz, olaylar istendiği gibi gitmeyebilir.

Rüyada kasayla mandalina görmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mandalina soyduğunu görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine işaret eder.

Rüyada portakal mandalina görmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, zengin bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada ekşi mandalina yemek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına alamet eder.

Rüyada yeşil mandalina yemek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sarı mandalina görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Rüyada elma ve mandalina görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mandalina suyu görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments