Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poşete balık görmek

Rüyada poşete balık görmek

Rüyada poşete balık görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada poşete balık gördüyseniz:

  • Bazı konular içinden çıkılmaz hal almadan önce sorunları arkadaş, akraba veya meslektaşlarınızla tartışmalısınız.

Rüyada bir poşet balık görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada poşet içinde balık görmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, gelirinin sürekli olacağına delalettir.

Rüyada bir poşet balık almak çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada poşette canlı balık görmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada poşete balık koymak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada poşetle balık görmek üzüleceğine ve kırılacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada poşet dolusu balık görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine işarettir.

Rüyada poşetin içinde balık görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments