Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poşetin içinde balık görmek

Rüyada poşetin içinde balık görmek

Rüyada poşetin içinde balık görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada poşetin içinde balık gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz güçlüdür.

Rüyada poşetin içinde balık görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, maddi anlamda feraha ermeye, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada poşet içinde balık görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada poşetin içinde ekmek görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada poşet içinde zeytin görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına işaret eder.

Rüyada poşetin içinde et görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada poşet içinde yılan görmek kazancın her daim artacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada poşetin içinde para görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada poşet içinde kağıt para görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, onlardan fayda göreceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments