Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir poşet altın bulmak

Rüyada bir poşet altın bulmak

Rüyada bir poşet altın bulmak gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, oldukça büyük başarılara, kucaklaşacağına, mali krize gireceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada bir poşet altın bulmak gördüyseniz:

  • Belli konularda bağlayıcı sözler vermeye veya önemli jestler yapmaya meyilli olabilirsiniz.

Rüyada bir poşet altın bulmak üzüleceğine, yıkılacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına rivayet eder.

Rüyada bir poşet altın görmek helal kazanca sahip olunacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada poşet dolusu altın görmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada poşetle altın görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine rivayet eder.

Rüyada poşet içinde altın görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına yorulur.

Rüyada bir poşet dolusu altın görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, mutluluğunun da artacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada poşette altın görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, çevresinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın yüzük bulmak ve takmak işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments