Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poşet dolusu altın görmek

Rüyada poşet dolusu altın görmek

Rüyada poşet dolusu altın görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada poşet dolusu altın gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız hoş şeyler duygularınızı göstermenin doğru yolu olabilir.

Rüyada bir poşet dolusu altın görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine alamet eder.

Rüyada poşet dolusu altın görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalettir.

Rüyada poşet dolusu para görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, hayırlı bir yola girileceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada poşet dolusu kağıt para görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir poşet dolusu ekmek görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada poşet dolusu ekmek görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir poşet dolusu yumurta görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada poşet dolusu balık görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments