Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poşetle altın görmek

Rüyada poşetle altın görmek

Rüyada poşetle altın görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada poşetle altın gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmalısınız, iyimser olmanız yanlış algılama veya yorumlama sorunlarına neden olabilir veya karşıt görüşlü kişiler ön plana çıkabilir.

Rüyada poşette altın görmek öz güven kazanacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada poşetle altın görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir poşet dolusu altın görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada bir poşet altın görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına alamet eder.

Rüyada poşet içinde altın görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, büyük hatalar yapacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir poşet altın bulmak sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada poşet dolusu altın görmek şöhret elde edeceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir poşet dolusu yumurta görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments