Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ölüyü canlı görmek

Rüyada bir ölüyü canlı görmek

Rüyada bir ölüyü canlı görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine rivayet eder.

Rüyada bir ölüyü canlı gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz rutinle vakit kaybetmek yerine, harekete geçmenizi söylüyor.

Rüyada bir ölüyü canlı görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, bilgiyle donanacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada ölü ve canlı yılan görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü insanı canlı görmek geçim kaygısı duymayacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada ölü insanları canlı görmek işlerinin aksayacağına, huzurunun kaçacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü mezarda canlı görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü canlı gibi görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada ölü kişiyi canlı görmek hastalıklarını yeneceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada ölü yakınını canlı görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments