Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kişiyi canlı görmek

Rüyada ölü kişiyi canlı görmek

Rüyada ölü kişiyi canlı görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, bolluk ve bereketin artacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, verimin kaçacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada ölü kişiyi canlı gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada ölü kişiyi canlı görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü bir kişiyi canlı görmek o kapıyı kapatacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kişi canlı görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada canlı kişiyi ölmüş görmek çok günah işleyeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir kişiyi canlı görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada ölen bir kişiyi canlı görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, mali gücünü yitireceğine, ileride çok zengin biri olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş kişileri canlı görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalet etmektedir.

Rüyada canlı kişinin öldüğünü görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments