Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bir kişinin yaşadığını görmek

Rüyada ölü bir kişinin yaşadığını görmek

Rüyada ölü bir kişinin yaşadığını görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü bir kişinin yaşadığını gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız tartışmaların içine sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada ölü bir kişinin yaşadığını görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada ölen kişinin yaşadığını görmek patlama noktasına geleceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin yaşadığını görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen bir kişinin yaşadığını görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle aynı evde yaşamak düzenli bir işe kavuşulacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işarettir.

Rüyada ölmüş bir kişinin yaşadığını görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine alamet eder.

Rüyada ölünün yaşadığını görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir ölünün yaşadığını görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments