Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ölüden kağıt almak

Rüyada bir ölüden kağıt almak

Rüyada bir ölüden kağıt almak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına delalettir.

Rüyada bir ölüden kağıt almak gördüyseniz:

  • Çok çalışmanın karşılığını alacaksınız, şansa değil kendinize güvenin.

Rüyada ölüden kağıt para almak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, kazancının günbegün artacağına rivayet eder.

Rüyada bir ölüden kağıt almak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, takdir edileceği işler yapacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada ölüye kağıt vermek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölüden beyaz kağıt almak hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine delalet eder.

Rüyada ölüden kağıt para görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinden kağıt para almak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, hastalıklardan kurtulacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada ölünün elinde beyaz kağıt görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına alamet eder.

Rüyada ölüye kağıt para vermek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments