Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye kağıt vermek

Rüyada ölüye kağıt vermek

Rüyada ölüye kağıt vermek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, başının belaya girmeyeceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına yorulur.

Rüyada ölüye kağıt vermek gördüyseniz:

  • Seyahatlere çıkabilir ya da şehir içinde uzun olduğu söylenebilecek mesafelere ziyaretlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada bir ölüden kağıt para almak işinde herkesten bir adım önde olacağına, zenginliğe, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada ölüden kağıt almak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birine kağıt para vermek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada bir ölüden kağıt almak yüksek mevkilere getirileceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, son model arabaya sahip olacağına işarettir.

Rüyada ölüye kağıt para vermek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, çok iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada ölüden kağıt para almak kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün elinde beyaz kağıt görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüden kağıt para aldığını görmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments