Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden beyaz kağıt almak

Rüyada ölüden beyaz kağıt almak

Rüyada ölüden beyaz kağıt almak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, fakirliğinin biteceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına inanılır.

Rüyada ölüden beyaz kağıt almak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizi, müşterilerinizi ya da farklı başlıklardaki maddi konuları ilgilendiren haberler ortaya çıkabilir.

Rüyada ölüden beyaz kağıt almak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölünün elinde beyaz kağıt görmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, hayatının zorlaşacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada ölü birinden kağıt almak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada bir ölüden kağıt almak istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine delalettir.

Rüyada ölü birine kağıt para vermek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinden kağıt para almak atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, başarısının çoğalacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına tabir olunur.

Rüyada ölüye kağıt vermek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, harcama gücünün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüden kağıt para görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments