Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir müzik aleti çalmak

Rüyada bir müzik aleti çalmak

Rüyada bir müzik aleti çalmak çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, siparişlerinin çoğalacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada bir müzik aleti çalmak gördüyseniz:

  • Dost saydığınız birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı yabancılaştığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada müzik aleti çaldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir müzik aleti çalmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, yeteneklerini geliştirmeye, tutulan yolun isabetli olacağına inanılır.

Rüyada müzik aletinin kırıldığını görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına inanılır.

Rüyada müzik aleti hediye almak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada müzik aleti kanun görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, şifa göreceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada müzik aleti çalan birini görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada müzik aleti kırmak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada kendi aletini görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments