Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi aletini görmek

Rüyada kendi aletini görmek

Rüyada kendi aletini görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kendi aletini gördüyseniz:

  • İsteklerinizin olurunu sağlamak için ön hazırlık gerekebilir.

Rüyada ölçü aleti görmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına rivayet eder.

Rüyada müzik aleti kanun görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine delalettir.

Rüyada müzik aleti çaldığını görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aletle uçmak gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine alamet eder.

Rüyada mutfak aletleri görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tamir aletleri görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada savaş aleti görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tansiyon aleti görmek karlı ortaklıklara gireceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments