Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müzik aletinin kırıldığını görmek

Rüyada müzik aletinin kırıldığını görmek

Rüyada müzik aletinin kırıldığını görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, maddi zarara gireceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada müzik aletinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki fikirleriniz değişken olabilir.

Rüyada müzik aletinin kırıldığını görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada müzik aleti çalan birini görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada müzik aleti çaldığını görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bir müzik aleti çalmak elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada müzik aleti kanun görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada müzik aleti hediye almak sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada müzik aleti kırmak uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada epilasyon aleti görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments