Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızla yolculuk yapmak

Rüyada bir kızla yolculuk yapmak

Rüyada bir kızla yolculuk yapmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kötüyse düzeleceğine, edilen duaların tutacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada bir kızla yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Anlattıklarınızı aleyhinize kullanan kişiler olabilir.

Rüyada bir kızla yolculuk yapmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızını yolcu etmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta yolculuk yapmak aileye yeni bir bebeğin katılacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, rızkının bollaşacağına işarettir.

Rüyada trende yolculuk yapmak kalkınacağına, ilerleyeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına delalettir.

Rüyada denizde gemiyle yolculuk yapmak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına alamet eder.

Rüyada eşekle yolculuk yapmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşle yolculuk yapmak çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine tabir olunur.

Rüyada zamanda yolculuk yapmak parasının ve malının eksik kalmayacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments