Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi üzüntülü görmek

Rüyada bir kişiyi üzüntülü görmek

Rüyada bir kişiyi üzüntülü görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, kolaylık sağlayacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, zor bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişiyi üzüntülü gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmacı olmanız istediğiniz kişilerle uyumlu çalışmanıza yardım edebilir veya bazı kişileri kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Rüyada bir kişiyi üzüntülü görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına yorulur.

Rüyada ölüyü üzüntülü görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini üzüntülü görmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada üzüntüden bayılmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada anneyi üzüntülü görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi üzüntülü görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, kendi işinin sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını üzüntülü görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzüntülü birini görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments