Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüntüden bayılmak

Rüyada üzüntüden bayılmak

Rüyada üzüntüden bayılmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, iyi anlaşacağına yorulur.

Rüyada üzüntüden bayılmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her teklifi şüpheyle karşılamalısınız.

Rüyada üzüntüden bayıldığını görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzüntüden bayılmak çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, verimliliğinin de artacağına delalettir.

Rüyada üzüntülü haber almak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyi üzüntülü görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü üzüntülü görmek problemlerini çözeceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini üzüntülü görmek rakiplerine yenileceğine, büyük paralara sahip olacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini üzüntülü görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine delalettir.

Rüyada başkasının üzüntülü görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments