Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi üzüntülü görmek

Rüyada sevgiliyi üzüntülü görmek

Rüyada sevgiliyi üzüntülü görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi üzüntülü gördüyseniz:

  • Duygusal veya inatçı tavırları ertelemekte fayda var.

Rüyada sevgiliyi üzüntülü görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi üzüntülü görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzüntülü erkek görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada kardeşini üzüntülü görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, kazancını çoğaltacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüntüden bayılmak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine işarettir.

Rüyada babayı üzüntülü görmek rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sıkıntılarını aşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birini üzüntülü görmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada üzüntülü birini görmek işsiz kalmaya, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments