Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşı uyurken görmek

Rüyada arkadaşı uyurken görmek

Rüyada arkadaşı uyurken görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, ticaret ehli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşı uyurken gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kendinizi bazı aktivitelerin içinde bulabilir ya da bazı olaylardan kaçamayabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını uyurken görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşı uyurken görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşlarını uyurken görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını uyurken görmek işlerin yoluna sokulacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada uyurken izlendiğini görmek kişiye hep umut olacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına rivayet eder.

Rüyada uyurken ıslanmak maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına delalettir.

Rüyada uyurken gülmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birini uyurken görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments