Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun kişiyi uyurken görmek

Rüyada aşık olduğun kişiyi uyurken görmek

Rüyada aşık olduğun kişiyi uyurken görmek şansının her zaman yaver gideceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyi uyurken gördüyseniz:

  • Elinizi taşın altına koymaktan korkmamanızın karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada aşık olduğun kişiyi uyurken görmek bereket ve zenginlik bulacağına, can sıkıntısının geçeceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bir kişiyi uyurken görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen kişiyi uyurken görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyi uyurken görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, iş hayatının düzeleceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi uyurken görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada ölmüş kişiyi uyurken görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, hastalıklardan kurtulacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına inanılır.

Rüyada aşık olunan kişiye sarılmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments