Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi hastanede görmek

Rüyada bir kişiyi hastanede görmek

Rüyada bir kişiyi hastanede görmek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, işlerinde kara geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi hastanede gördüyseniz:

  • Sabrınızı veya şanslarını zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada bir kişiyi hastanede görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi hastanede görmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine inanılır.

Rüyada ölen kişiyi hastanede görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi hastanede görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine yorulur.

Rüyada hastane merdiveni çıkmak yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastane raporu görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına inanılır.

Rüyada kirli hastane görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada hastane inşaatı görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, ağız tadından olacağına, duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments