Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli hastane görmek

Rüyada kirli hastane görmek

Rüyada kirli hastane görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, işlerin bir anda azalacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine işaret eder.

Rüyada kirli hastane gördüyseniz:

  • Planlarınızda belli uyarlamalar yapılması gerekliliği netleşiyor veya talepler bunu gerektiriyor.

Rüyada kirli hastane görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini hastanede görmek rahat yüzü göreceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına işarettir.

Rüyada hastaneden kovulmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini hastanede görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı hastanede görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hastanede kaybolmak maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, ticarete atılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin hastanede yattığını görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastanede ameliyat olacağını görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments