Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi ağlarken görmek

Rüyada bir kişiyi ağlarken görmek

Rüyada bir kişiyi ağlarken görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi ağlarken gördüyseniz:

  • Borç alacak meseleleri veya duygusal bazı durumlara karışmanız iyi bir arkadaşlığınızın bozulmasına neden olabilir.

Rüyada ölen kişiyi ağlayarak görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, şifa edineceğine rivayet eder.

Rüyada bir kişiyi ağlarken görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü kişiyi ağlarken görmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, kul hakkına girmeyeceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine delalettir.

Rüyada ölmüş kişiyi ağlarken görmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, iş güç sahibi olacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada ağlayan kişi görmek istediği makama geleceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi ağlarken görmek yeni işlerin geleceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada ağlayan kişiler görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine işarettir.

Rüyada ağlayan bir kişi görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments