Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kişiyi ağlarken görmek

Rüyada ölü kişiyi ağlarken görmek

Rüyada ölü kişiyi ağlarken görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, hayra ve esenliğe işaret etmektedir.

Rüyada ölü kişiyi ağlarken gördüyseniz:

  • Bazı konular yeni sonuçlar vaat ediyor olabilir.

Rüyada ölü kişiyi ağlarken görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, alkış alacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi ağlarken görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, hayır işleri yapacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayan kişiler görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişinin ağlamasını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, maaşının artacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada bir kişiyi ağlarken görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına delalettir.

Rüyada ölen kişiyi ağlayarak görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, huzursuzlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi ağlarken görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayan kişi görmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, nimetin çoğalacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments