Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişiyi ağlayarak görmek

Rüyada ölen kişiyi ağlayarak görmek

Rüyada ölen kişiyi ağlayarak görmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine delalet eder.

Rüyada ölen kişiyi ağlayarak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hızlı öngörülerde bulunmanız gerekebilir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi ağlarken görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet eder.

Rüyada ölen bir kişiyi ağlarken görmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü kişiyi ağlarken görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayan kişiler görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin ağlamasını görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, edilen duaların kabul edileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi ağlarken görmek nazara geleceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi ağlarken görmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada ağlayan kişi görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments