Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin namaz kıldığını görmek

Rüyada bir kişinin namaz kıldığını görmek

Rüyada bir kişinin namaz kıldığını görmek dilediği gibi harcama yapacağına, işlerin açılacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, başarılarının devamının geleceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, kalkınacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına yorulur.

Rüyada bir kişinin namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konular ağırlıklı olarak ön plana çıkabilir.

Rüyada başka bir kişinin namaz kıldığını görmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle namaz kılmak eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ölen kişinin cenaze namazını kılmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişinin namaz kıldığını görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş kişinin namaz kıldığını görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine delalettir.

Rüyada bir kişinin namaz kıldığını görmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin namaz kıldığını görmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet eder.

Rüyada ölen bir kişinin namaz kıldığını görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments